5% korting voor geregistreerde klanten! Aanmelden

Tekst Opkoop overtollige pallets

Opkoop overtollige pallets

Naast dat wij pallets verkopen, is Pallets.nl ook gespecialiseerd in de opkoop van overtollige pallets. Het team van Pallets.nl vindt dat pallets ingezet kunnen worden voor langere perioden. Een pallet met een lichte schade is zo gerepareerd door onze specialisten en kan daarna weer vele trips mee. Op deze manier dragen we een steentje bij aan een beter milieu. De gebruikte pallets zijn namelijk de duurzaamste pallets in ons assortiment.

Welke soort pallets koopt Pallets.nl op?

Bij Pallets.nl zijn we geïnteresseerd in vele verschillende soorten gebruikte pallets. Wij willen zowel de voorraad voor houten als kunststof gebruikte pallets op pijl houden. Het maakt daarbij niet uit wat voor soort houten of kunststof pallets het zijn en welke afmetingen deze pallets hebben. Wel is het belangrijk dat de pallets bij eventuele schade gerepareerd kunnen worden door onze specialisten. Bij verder gebruik is het namelijk van belang dat de pallets nog goed functioneren.

Welk bedrag krijg je voor gebruikte pallets?

Het bedrag dat je krijgt voor de overtollige pallets is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst verschilt de prijs natuurlijk tussen de verschillende materialen pallets. Verder bekijken wij de pallets via foto’s of brengen we een bezoek aan jou op locatie. Op deze manier bekijken we de conditie van de pallets en in hoeverre de pallets een reparatie nodig hebben. Deze factoren bepalen samen het uiteindelijke prijsvoorstel. Ben je het niet eens met dit prijsvoorstel? Je kunt dan altijd nog afzien van de verkoop van jouw overtollige pallets.

Overtollige pallets verkopen aan Pallets.nl?

Heb je pallets liggen die je niet meer gebruikt? Vul hier het formulier in op Pallets.nl en verkoop ze voor een mooi bedrag! Nadat je het verzoek naar ons verzonden hebt, geven wij je een prijsvoorstel. Ga je hiermee akkoord? Dan komen we jouw overtollige pallets bij je ophalen! Onze specialisten lopen de pallets na en repareren ze waar nodig. Daarna worden ze verkocht via de webshop van Pallets.nl!

Meer weten over de opkoop van jouw overtollige pallets? Neem contact op met onze klantenservice, zij informeren je graag!

Pallets.nl logo
Pallets.nl
Verkoop jouw pallets
Type pallets
Foto pallets
Projecten [info blokken]
Pallets.nl logo
Pallets.nl
pallets-kennisbank

Alles over pallets

Kennisbank van pallets.nl

Twijfelt u welke pallet u nodig heeft, of wilt u informatie? Het is hier allemaal te lezen!

Lees hier alles over pallets

© 2021 Pallets.nl | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM