5% korting voor geregistreerde klanten! Aanmelden

Gebruikte blokpallets

Wist je al dat je bij Pallets.nl ook gebruikte blokpallets kunt kopen?

Nu kun je, zoals je misschien al weet, bij Pallets.nl alle soorten en maten blokpallets kopen. Je vindt ze in onze webshop van hout van kunststof en zelf van houtvezels. Los van de draagkracht, opbouw en maten hebben we bij Pallets.nl nog een verschil in onze pallets. Je kunt bij Pallets.nl namelijk ook gebruikte blokpallets kopen! Zo bespaar je op de kosten én draag je op een hele simpele manier bij aan het recyclen en dus aan het milieu!

Pallets.nl (ver)koopt gebruikte blokpallets

Jij kunt aan twee kanten profiteren van de opkoop van gebruikte pallets door Pallets.nl. Aan de ene kan kun je de opgeknapte, bewerkte en gebruikte blokpallets kopen voor een mooi prijsje. Zo beperk je je benodigde budget én kun je straks toch efficiënt jouw producten vervoeren.

Aan de andere kant verkoop jij jouw blokpallets die je niet meer gebruikt, of die misschien beschadigd zijn aan Pallets.nl. Zo verdien je niet alleen aan de blokpallets die je niet meer gebruikt, je krijgt ook de ruimte in je opslag terug! We bepalen de prijs die we jou bieden voor je gebruikte pallet op basis van type en de staat van de pallet. Wat we jou in elk geval bieden is: de hoogste opkoopprijs.

We zetten enkele voorbeelden van gebruikte blokpallets die je kunt kopen op een rijtje:

Weet jij al waarom een blokpallet tot de meest gebruikten pallets behoort? Kijk dan snel hier voor meer informatie.

Kiezen welke gebruikte blokpallets je zal kopen?

Wie weet verplaats, vervoer of transporteer jij jouw producten straks met een gedegen gebruikte blokpallet. We helpen jou bij Pallets.nl graag kiezen. Samen vinden we het antwoord op de vraag “Welke gebruikte blokpallets kan ik het beste kopen?”
De ene pallet is de ander niet. Zoals we je vertelde aan het begin van dit artikel, verschillen blokpallets ook van bouw en type. We vertellen jou graag welk type het best geschikt is voor jouw vervoer opdracht.

Wij leveren onder andere in:Neem contact op

Pallets.nl logo
Pallets.nl

Stel uw vraag

Gebruikte blokpallets

Projecten [info blokken]
Pallets.nl logo
Pallets.nl
pallets-kennisbank

Alles over pallets

Kennisbank van pallets.nl

Twijfelt u welke pallet u nodig heeft, of wilt u informatie? Het is hier allemaal te lezen!

Lees hier alles over pallets

© 2021 Pallets.nl | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM