5% korting voor geregistreerde klanten! Aanmelden

Pallets kopen

Pallets kopen om jouw voorraad makkelijk te verplaatsen

Wil je pallets kopen? Pallets voor jouw bedrijf? Of je nu kleding of koffiecups vervoert, met hulp van een pallet kun je zo veel makkelijker grotere hoeveelheden vervoeren. Of je nu veel dozen tegelijk wil verplaatsen of misschien juist zware dingen, die til je liever niet met je eigen spierkracht een container uit; een pallet biedt jou dé transportuitkomst.

Vroeger was de logistiek, in hoeverre deze branche al als een echte branche werd gezien, echt een zware bedrijfstak; sjouwen met dozen en slepen met kisten. Het kopen van pallets was toen uiteraard nog geen optie. Tegenwoordig gaat dit natuurlijk allemaal vrij geautomatiseerd én met behulp van de inmiddels zo bekende pallet.

Klassieke houten pallets kopen, of toch kunststof pallets?

Een pallet is in zijn klassieke vorm een houten opeenstapeling van planken en klossen. Hierdoor kan de vorkheftruck simpel zijn vorken tussen de balken steken om zo het gehele transport plateau op te tillen. De combinatie van een pallet en een vorkheftruck is: goud. Samen werken deze transport-toppers als een gouden team. Binnen no-time vul jij de container, boot, vrachtwagen of je magazijn!

Bij Pallets.nl kun je alle soorten en maten pallets kopen. Of je het nu hebt over houten pallets, pallets van kunststof of zelfs gebruikte pallets!

Elk materiaal en elke afmeting heeft zo zijn eigen voordelen:

  • De een is licht
  • De ander maak je makkelijk schoon
  • De een is compact en goedkoper om te vervoeren
  • De ander is weer efficiënter om een container mee te vullen

Pallets kopen doe je bij Pallets.nl

We vertellen je op onze website precies welke pallet jij moet hebben voor jouw logistieke uitdagingen. Wij hebben een hele mooie palletfabriek, waar we maar liefst 2 miljoen pallets per jaar kunnen produceren. Maar misschien is het kopen van gebruikte pallets wel dé oplossing voor jou?

Wil je toch nog net iets meer weten voordat pallets koopt? Dan kun je ons altijd bellen.

Wij leveren onder andere in:Neem contact op

Pallets.nl logo
Pallets.nl

Stel uw vraag

Pallets kopen

Projecten [info blokken]
Pallets.nl logo
Pallets.nl
pallets-kennisbank

Alles over pallets

Kennisbank van pallets.nl

Twijfelt u welke pallet u nodig heeft, of wilt u informatie? Het is hier allemaal te lezen!

Lees hier alles over pallets

© 2021 Pallets.nl | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM