5% korting voor geregistreerde klanten! Aanmelden

Tekst Transport & verzending

Transport & verzending

Bij Pallets.nl vind je vele typen en soorten pallets en aanverwante producten. Wij hebben meer dan 500.000 pallets op voorraad en leveren onze klanten vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Moerdijk, Sas van Gent, Middenmeer en Helmond. Bij de Pallets.nl kun je nieuwe en gebruikte pallets en aanverwante producten kopen, pallets huren en overtollige pallets verkopen. Bekijk hier ons assortiment!

Levertijd

Je bestelling wordt uiterlijk binnen 3 werkdagen bij je geleverd. De werkdag voor de levering krijg je hiervan bericht. Orders worden standaard tussen 08.00 en 18.00 geleverd. Als je hebt gekozen voor 24-uurs levering en de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur is besteld en betaald, wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd. Mocht er onverhoopt vertraging ontstaan in de levering, dan brengen we je hiervan uiteraard op de hoogte. Voor levering op de Waddeneilanden gelden andere levertijden.

Retourneren

Ondanks dat wij altijd proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan het voorkomen dat je niet tevreden bent en dat de zending retour gestuurd moet worden. Retourzendingen dienen gemeld te worden met een retourformulier. Het retourformulier kun je hier vinden. Meld binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling dat de bestelling niet voldoet aan de verwachtingen. Na ontvangst van dit formulier nemen wij contact met je op over de verdere procedure. Bij akkoord voor de retourzending ontvang je van ons een retour-nummer die je kunt melden op het retourformulier wat bij de zending bijgesloten dient te worden. Verzendkosten komen voor je eigen rekening tenzij er sprake is van een onjuiste levering door ons. Als wij het product beschadigd of onvolledig terugontvangen zullen we kosten in rekening brengen om het product te herstellen. Afhankelijk van de afspraken die we met je hebben gemaakt over de oplossing zal er een vervangend product worden verstuurd of storten we het aankoopbedrag (minus eventueel gemaakte kosten voor reparatie) binnen 10 dagen terug op je rekening.

Retouradres:
Pallets.nl
t.a.v. afdeling retouren
Houtsnipweg 2
4791PC Klundert

Procedure beschadigde producten

Wij nemen alleen onbeschadigde producten retour die gekocht zijn via www.pallets.nl. Als het product gebruikt of beschadigd is kan het zijn dat wij niets of slechts een gedeelte van het factuurbedrag crediteren. Ruilen is alleen mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel.

Ruiling is niet mogelijk indien:

  • Het speciaal voor je op maat is gemaakt
  • Het artikel gebruikt is
  • Niet meer in originele verpakking of beschadigd is

Verzendkosten

De verzendkosten bij Pallets.nl is gratis (Lees hier meer over op onze pagina Bezorgen Gratis) met uitzondering van spoedlevering en levering op de Waddeneilanden.

De 24 uurs levering van Pallets.nl (Indien op werkdagen voor 15.00 uur is besteld en betaald) bedraagt 75,-

Waddeneilanden

Levering op de Waddeneilanden betreft 140,-. De levertijd naar de Waddeneilanden is ongeveer 7 dagen.

Meer palletplaatsen op aanvraag

Een palletplaats is de ruimte die in de vrachtwagen in beslag wordt genomen. De palletplaats wordt berekend aan de hand van het volume en de verpakking van het product, dit wordt vermeld op de productpagina.

Pallets.nl logo
Pallets.nl
Projecten [info blokken]
Pallets.nl logo
Pallets.nl
pallets-kennisbank

Alles over pallets

Kennisbank van pallets.nl

Twijfelt u welke pallet u nodig heeft, of wilt u informatie? Het is hier allemaal te lezen!

Lees hier alles over pallets

© 2021 Pallets.nl | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM