5% korting voor geregistreerde klanten! Aanmelden

Tekst Veilig betalen

Veilig betalen op Pallets.nl

Pallets.nl biedt verschillende betaalmethoden om veilig te kunnen betalen. Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte manier om veilig en gemakkelijk te betalen in Nederland. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Je klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en autoriseert de betaling. Het bedrag wordt van de betaalrekening afgeschreven en wij worden direct door de bank geïnformeerd, zodat wij de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Mastercard & Visa

Mastercard en Visa zijn de belangrijkste creditcards, zowel nationaal als internationaal. Bij Pallets.nl kun je betalen via de bekende en nog beter beveiligde methodes van Eurocard/ Mastercard Securecode en Verified by Visa. Creditcardbetalingen dragen veiligheid hoog in het vaandel. Via 3D-secure zijn creditcardbetalingen afgeschermd tegen fraude. 

Maestro

Net als voor iDEAL geldt dat Maestro betalingen gegarandeerde betalingen zijn die niet door consumenten kunnen worden teruggedraaid. Het is een veilige en praktische betaalmethode. Net als bij MasterCard, zorgt het veiligheidsprotocol MasterCard SecureCode ook hier voor extra veiligheid.

Bancontact

Bancontact is door de jaren heen de favoriete betaalmethode geworden van voornamelijke Belgische online shoppers. Doordat in 2016 Bancontact direct verbonden is met MulitSafepay, zijn er geen derde partijen betrokken bij de transacties. Dit is veiliger en de transacties verlopen sneller.

Sofort

Sofort is een erkende betaalmethode en biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens bij een transactie. Er worden geen gegevens doorgegeven aan derden en je bent verzekerd tegen identiteitsdiefstal en phishing. Sofort voldoet hiermee aan de allerhoogste veiligheidseisen van online bankieren.

Giropay

Het betaalproces van Giropay lijkt veel op dat van iDEAL. Het loopt volledig via jouw internetbankieromgeving en het is ook nog is veilig en vertrouwd. 

Betalen op rekening

Voor het betalen op rekening houden wij een betaaltermijn van 8 dagen aan.

Betalen bij afhalen

Wanneer je er voor kiest om je bestelling bij ons op te halen is het ook mogelijk om op locatie te betalen. Je kan op al onze vestigingen zowel contant of met pin betalen.

 

Pallets.nl logo
Pallets.nl
Projecten [info blokken]
Pallets.nl logo
Pallets.nl
pallets-kennisbank

Alles over pallets

Kennisbank van pallets.nl

Twijfelt u welke pallet u nodig heeft, of wilt u informatie? Het is hier allemaal te lezen!

Lees hier alles over pallets

© 2021 Pallets.nl | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM